Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Εγνατία λόγω μεταφοράς αρχαιοτήτων

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στην Εγνατία λόγω μεταφοράς αρχαιοτήτων

Στην περιοχή της Αγίας Σοφίας της Θεσσαλονίκης επιστρέφει την Κυριακή το κρηναίο οικοδόμημα, που είχε έρθει στο φως κατά τις εργασίες για την κατασκευή του Μετρό της πόλης και είχε αποσπαστεί, προκειμένου να προχωρήσει η κατασκευή του έργου.

Για τη μεταφορά και επανατοποθέτηση των σημαντικών αρχαιολογικών ευρημάτων, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από τα ξημερώματα μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Αντίστοιχες εργασίες μεταφοράς αρχαιοτήτων, που είχαν αποσπαστεί κατά την περίοδο 2017-2018, έγιναν στις 27 Νοεμβρίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, περισσότερες αρχαιότητες θα μεταφερθούν στο σημείο την επόμενη Κυριακή.

Αναλυτικότερα, από τις 5 τα ξημερώματα ως τις 6 το απόγευμα της 4ης Δεκεμβρίου, θα ισχύσουν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο ρεύμα πορείας προς δυτικά της οδού Εγνατίας, από το ύψος της οδού Στεφ. Τάττη έως το ύψος της Μενελάου Μπακατσέλου.

-Θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της οδού Εγνατίας, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, από το ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους έως το ύψος της οδού Μητροπολίτου Γενναδίου.

-Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, θα διεξάγεται με προσωρινή αντιδρόμηση της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας του ρεύματος πορείας προς ανατολικά.

-Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην οδό Εγνατία, στο ρεύμα πορείας προς ανατολικά, θα διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του ίδιου ρεύματος πορείας.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης και τις υποδείξεις των τροχονόμων,

προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της Τροχαίας.

Σχετικά Άρθρα

Ορεστιάδα: Κατέρρευσε και πέθανε χορευτής, που συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Φανούρεια 2022»

RadioVoice

Βόλος: Συνελήφθη 40χρονος για πέντε κλοπές σε καταστήματα

RadioVoice

Βιασμός 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Βγήκαν οι τοξικολογικές από την Ελβετία

RadioVoice

Κέρκυρα: Συνελήφθη η «εισπράκτορας» και εξιχνιάστηκαν έξι απάτες

RadioVoice

Στάση εργασίας στον επισιτισμό την Παρασκευή: Τα αιτήματα των εργαζομένων

RadioVoice

Δίκη Φιλιππίδης: Από την πίσω πόρτα ο ηθοποιός στα δικαστήρια μετά τη φραστική επίθεση (βίντεο)

RadioVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα