Πολιτική

Τα κομματικά συνέδρια, οι ανασκουμπώσεις και η νέα είσοδος στην Ελληνική Βουλή

Τα κομματικά συνέδρια, οι ανασκουμπώσεις και η νέα είσοδος στην Ελληνική Βουλή

Και ενώ οι προσπάθειες των δύο ως τώρα μεγάλων κομμάτων -των αντιμέτωπων με τη δημοσκοπική τους ολέθρια πτώση- για συσπείρωση, εντείνονται μέσω των συνεδρίων, η ακρίβεια καλπάζει, ο πολίτης φτωχοποιείται και η χώρα μοιάζει ακυβέρνητη.

Ένας Πρωθυπουργός που παραπαίει αναμένοντας την Ευρωπαϊκή Ένωση ως άλλον “Σωτήρα” ανήμπορος να δράσει ουσιαστικά και δραστικά για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και ένας αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης που αναλώνεται σε εσωκομματικές διαμάχες προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να επικρατήσει σε ένα περιβάλλον του οποίου την κυριαρχία έχει απωλέσει προ πολλού. Αυτά μας δείχνει τεχνηέντως ως επιλογές ο Πρωθυπουργός της χώρας στην ομιλία που πραγματοποίησε στο Ηράκλειο…

Η δημοσκοπική πτώση της κυβέρνησης συνεχίζεται με την καθημερινή είσπραξη της δια ζώσης αγανάκτησης του Ελληνικού λαού μέσω των πολιτευτών του κυβερνώντος κόμματος, που παρ’ όλο που οι εκλογές ισχυρίζονται πως θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της κυβερνητικής θητείας, έχουν βγει ήδη… παγανιά προς άγρα πελατών..

Τα ίδια και απαράλλακτα… και ουσία μηδέν. Όταν όμως μας βάζουν δύο επιλογές… ψάχνουμε πάντα την τρίτη. Εκείνη που κάποιοι δεν θέλουν να βλέπουμε. Κάποιον που διαφαίνεται να έχει πιάσει τον παλμό της κοινωνίας. Τον σφυγμό που όλο και ανεβαίνει λόγω της οργής και της αβεβαιότητας πλέον για την ίδια την επιβίωση. Αυτή την επιλογή.

Ο Φαίδων Βόβολης και οι “Ελεύθεροι Ξανά” δυναμώνουν τη φωνή και πληθαίνουν τις εμφανίσεις τους. Η δράση τους είναι από τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή και στηρίζουν με πολλούς τρόπους μέχρι την στήριξη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Ο γνωστός καρδιολόγος και η ομάδα του, δείχνουν να αφουγκράζονται όχι απλά τον παλμό της κοινωνίας μα να αποτελούν μέρος του.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που δείχνουν το κόμμα του Φαίδωνα Βόβολη να ανεβαίνει επικίνδυνα δημoσκοπικά, ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται πως προσπαθούν να τον κρύψουν.

Πράγματι δεν τον βλέπουμε όσο συχνά έχουμε “την τιμή” να βλέπουμε πρόσωπα όπως ο υπουργός ανάπτυξης ή ο υπουργός εργασίας που καθημερινά κατακλύζουν την οθόνη μας με το ίδιο αφήγημα…

Ας υπενθυμίσουμε στους κυβερνώντες, πως οι επιλογές είναι πάντοτε πολλές. Η αγανάκτηση, η οργή και η ανάγκη για νέα πρόσωπα που θα εκπροσωπούν τον Έλληνα, τον κουρασμένο πλέον από τον παλαιοκομματισμό και τις παρωχημένες τακτικές του, δεν κρύβονται.

Φαίνονται ξεκάθαρα στην κάλπη.

Σύντομα…

Σχετικά Άρθρα

Ανδρουλάκης: Να γίνει το ΠΑΣΟΚ ο ισχυρός πόλος απέναντι στην δεξιά και τη συντήρηση

RadioVoice

Φαίδων Βόβολης: Το βλέμμα της νεολαίας στραμμένο στον Επικεφαλής του κινήματος Ελεύθεροι Ξανά

newsroom

“Σφαγή” στο πολιτικό σκηνικό με τους “Συριζοφρουρούς” της Τασίας!

RadioVoice

Τσίπρας: «Η Ελλάδα τα δίνει όλα στις ΗΠΑ και οι Αμερικανοί πουλάνε F-16 στην Τουρκία»

RadioVoice

Κρήτη: Σε ψαροταβέρνα στο Μαράθι Χανίων Ντόρα Μπακογιάννη και Ευάγγελος Βενιζέλος

RadioVoice

Το Ηράκλειο Κρήτης θα επισκεφθεί αύριο ο Αλέξης Τσίπρας

RadioVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα