Showbiz

Στάθης Ψάλτης: Το ξέσπασμα του αδερφού του – «Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας»

Στάθης Ψάλτης: Το ξέσπασμα του αδερφού του – «Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας»

Για την «υπηρεσιακή» εκταφή του Στάθη Ψάλτη, πήρε θέση ο αδερφός του, Γιάννης Ρώτας.

Μιλώντας στο «Open Weekend», ο Γιάννης Ρώτας είπε αρχικά: «Τραβήξαμε αυτό που τραβήξαμε. Το τακτοποιήσαμε όμως. Θα τον πάμε στο Α’ Νεκροταφείο. Ήταν του δημάρχου ανοησία αυτή, δυστυχώς. Ο Στάθης ήταν αντιδήμαρχος Ζωγράφου γι’ αυτό τον πήγαμε εκεί και κάνανε αυτό που κάνανε, το ελεεινό. Είμαι πέντε μέρες χάλια με αυτή την ιστορία αλλά τακτοποιήθηκε τώρα. Με την ανιψιά μου τη Μαρία μιλήσαμε. Με εμένα δεν επικοινώνησε κανένας και αυτή η γυναίκα η τελευταία που είχε, της είχε πάρει σπίτι στου Ζωγράφου για αυτό τον βάλαμε εκεί, εμείς θέλαμε να πάει στο Α’ Νεκροταφείο».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Ρώτας σχολίασε:

«Με αυτή εγώ δεν έχω καθόλου επαφές, έχουν τελειώσει τα κόλπα. Αυτή τι έκανε; Άφησε να γίνει όλο αυτό το σκηνικό;… Το τελευταίο διάστημα με τη Χριστίνα είχαν χωρίσει. Την είχε χωρίσει ο Στάθης, την είχε βγάλει από το δωμάτιο γιατί έκανε την κυρία Ψάλτη. Ας είναι καλά».

Σχετικά με τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί μίλησαν πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ζωγράφου, κος Θεόδωρος Μετικαρίδης και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.


«Σήμερα, το δημοτικό συμβούλιο θα έχει ως θέμα τη μεταφορά των οστών του Στάθη Ψάλτη, που ήδη φυλάσσονται σε ειδικό χώρο στο οστεοφυλάκιο. Τα οστά θα τοποθετηθούν με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σε οστεοθήκη, που υπάρχει ήδη στο μαυσωλείο για τους διατελέσαντες δημοτικούς συμβούλους κλπ.»,
 είπε αρχικά ο Θεόδωρος Μετικαρίδης.

Όσο για το αν ενημερώθηκαν τελικά, οι συγγενείς του Στάθη Ψάλτη, δήλωσε: «Ο δήμαρχος είπε ότι έγινε προσπάθεια από το κοιμητήριο να επικοινωνήσουν με τους οικείους του Στάθη Ψάλτη, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό. Μετά το τέλος μιας κηδείας, δίνεται έγγραφο στους οικείους που τους ενημερώνει για τη διαδικασία. Ο Στάθης Ψάλτης πέθανε το 2017, το 2020 έκλεισε η τριετία και έπρεπε να δούμε τι θα γίνει με την εκταφή του. Δόθηκε και παράταση δύο χρόνων».

Με τη σειρά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε ότι αφού δεν είχαν καταφέρει να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς του ηθοποιού, τότε θα έπρεπε να μιλήσουν με το ΣΕΗ. Πιο αναλυτικά έιπε:

«Αφού δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία, πώς και δεν σκέφτηκαν να καλέσουν σε εμάς; Οι άνθρωποι αλλάζουν συχνά τηλέφωνα. Θα είχε λυθεί το πρόβλημα. Η κόρη του Στάθη Ψάλτη σε συνεννόηση με εμάς, έχει σκεφτεί ότι καλό θα ήταν, να μεταφερθούν τα οστά στο μαυσωλείο του Α’ νεκροταφείου, όπου φυλάσσονται και τα οστά άλλων ηθοποιών. Θα πρέπει να μιλήσουν από τον δήμο με την κόρη του Στάθη Ψάλτη για να παρθεί η τελική απόφαση, όχι να πάρει την απόφαση το δημοτικό συμβούλιο».

Σχετικά Άρθρα

Ο «ΣΕΕΑΕ» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε πρωτοφανή κλίμα συσπείρωσης και παρουσία επωνύμων (εικόνες)

RadioVoice

H Πάολο ερωτεύτηκε: Aυτός είναι ο νέος της σύντροφος

RadioVoice

Α. Κανάκης: Ανακοίνωσε το τέλος στο «Βινύλιο»

RadioVoice

Βολάνης-Σερέτη: Εκρηκτικό διήμερο πρεμιέρας στα «Λαδάδικα Αθήνας» (εικόνες)

RadioVoice

Πέθανε ο σημαντικός συνθέτης και τραγουδιστής Σταύρος Λογαρίδης

RadioVoice

Λένα Ζευγαρά: Ξεσηκώνει με το νέο της τραγούδι «Πόσο Σ’ Αγάπησα» (βιντεοκλίπ)

RadioVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα