Διεθνή

Σοκ στις ΗΠΑ από την αποκάλυψη του Μ.Ζούκερμπεργκ για την συνωμοσία του FBI κατά των Ρεπουμπλικανών και του Ν.Τραμπ το 2016

Σοκ στις ΗΠΑ από την αποκάλυψη του Μ.Ζούκερμπεργκ για την συνωμοσία του FBI κατά των Ρεπουμπλικανών και του Ν.Τραμπ το 2016

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg αποκάλυψε ότι το FBI προειδοποίησε είχε στήσει την υποτιθέμενη «ρωσική εμπλοκή» στις εκλογές του 2016 που ανέδειξαν τον Ν.Τραμπ στην εξουσία,

προκειμένου να καλυφθούν τα όσα αποκαλύφθηκαν στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, υιού του νυν Προέδρου Τζο Μπάιντεν, που είχαν δημοσιευτεί στη New York Post.

«Βασικά, το υπόβαθρο εδώ είναι ότι το FBI ήρθε σε εμάς πριν τις εκλογές του 2016 και μας είπαν, “Γεια, για να ξέρετε, θα έπρεπε να είστε σε εγρήγορση.

Μας ενημέρωσαν ότι υπήρχε ένα ενδεχόμενο να υπάρξει ρωσική προπαγάνδα στις εκλογές Έτσι απλά να είστε σε εγρήγορση”», αποκάλυψε ο Zuckerberg στον δημοσιογράφο Joe Rogan.

Το Facebook λογόκρινε τα πάντα που είχαν σχέση και ότι είχε σχέση με τον Χάντερ Μπάιντεν, αλλά και με όσους υποστήριζαν τους Ρεπουμπλικανούς, γιατί μας έλεγαν ότι «Ήταν άνθρωποι των Ρώσων»!

Ο Zuckerberg εξέφρασε τη λύπη του για την επιχείρηση λογοκρισίας μιας υπόθεσης που αποδείχθηκε ότι ήταν πέρα για πέρα αληθινή.

“Ναι, ναι. Κάναμε λάθος. Δυστυχώς αυτή η ιστορία βρωμάει”, είπε, προτού όμως υπερασπιστεί την πλατφόρμα που επέτρεψε στους χρήστες να κοινοποιούν την ιστορία της NY Post, σε αντίθεση με το Twitter.

Εν τω μεταξύ, αρκετοί πληροφοριοδότες του FBI αποκάλυψαν στον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Grassley ότι οι πράκτορες που ερευνούσαν τον Χάντερ Μπάιντεν «ξεκίνησαν μια μυστική επιχείρηση που χρησιμοποιήθηκε από μια ομάδα στα κεντρικά γραφεία του FBI ώστε να βαφτίσει τις τρομερές αποκαλύψεις για τον

Χάντερ Μπάιντεν ως “παραπληροφόρηση” και προκάλεσε τη διακοπή της ερευνητικής δραστηριότητας», προσθέτοντας ότι το γραφείο του έλαβε σημαντικό αριθμό παρόμοιων καταγγελιών από εξαιρετικά αξιόπιστους καταγγέλλοντες».

Ο Grassley πρόσθεσε ότι «επαληθευμένες πληροφορίες για τον Χάντερ Μπάιντεν χαρακτηρίστηκαν ψευδώς ως παραπληροφόρηση», σύμφωνα με την Washington Examiner.

Επίσης το Facebook λογόκρινε και όλους όσους προσπαθούσαν να αναδείξουν την αλήθεια και κατέβαζε τους λογαρισμούς χιλιάδων χρηστών, αλλά και ΜΜΕ μεταξύ των οποίων και του pronews.gr που είχαν αναδείξει το θέμα του Χάντερ Μπάιντεν!

Σχετικά Άρθρα

Τζόνσον: Επιπλέον στρατιωτική στήριξη στην Ουκρανία στις επόμενες ημέρες

RadioVoice

Σερβία: «Δεν θα επιβληθούν κυρώσεις στη Ρωσία» επανέλαβε η πρωθυπουργός Άνα Μπρνάμπιτς

RadioVoice

Κλιμακώνεται η ένταση! Τελεσίγραφα της Μόσχας στην Ουάσινγκτον για τις σχέσεις τους

RadioVoice

Φωτιές στην Πορτογαλία: Σε κατάσταση συναγερμού η χώρα, στη μάχη τουλάχιστον 1.800 πυροσβέστες

RadioVoice

Λιθουανία: Απαγορεύτηκε δια νόμου η εισαγωγή ρωσικού φυσικού αερίου

RadioVoice

Έλον Μασκ: Η Απόλυτη ελευθερία στην έκφραση επιστρέφει στο Twitter – Αποκαθιστά τον λογαριασμό του Ν.Τραμπ με απόφαση των χρηστών!

RadioVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα