Ελλάδα

Πάτρα – Πισπιρίγκου: Πως πέρασε τη 2η νύχτα της στην ΓΑΔΑ

Πάτρα – Πισπιρίγκου: Πως πέρασε τη 2η νύχτα της στην ΓΑΔΑ

Σύμφωνα με το thebest.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μεταφέρθηκε από τον 11ο όροφο που είναι το Ανθρωποκτονιών, στον 7ο που είναι τα κελιά των προσωρινά κρατουμένων.

Η 33χρονη συνεχίζει να επιμένει πως δεν έχει σκοτώσει ούτε την Τζωρτζίνα ούτε κάποιο από τα παιδιά της, ενώ επαναλαμβάνει πως δεν έχει ιδέα τι είναι η κεταμίνη.

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου ως ένα άτομο τρομοκρατημένο μεν με την εξέλιξη των τελευταίων ωρών, αλλά συνάμα ψυχρή και νευρική, «όπως εμφανιζόταν και στις συνεντεύξεις που έδινε», όπως αναφέρει το thebest.gr.

Επίσης είχε επισκεπτήριο, καθώς η μητέρα της Ελένη και η αδελφή της Δήμητρα την επισκέφθηκαν στη ΓΑΔΑ. Εκατσαν περίπου δύο ώρες και της έφεραν ρούχα και νερά.

Σημειώνεται ότι δεν προβλέπεται ανάκριση από τους αστυνομικούς, σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας, ως εκ τούτου, οι συζητήσεις μαζί της έχουν άτυπο χαρακτήρα.

Ο διάλογος με τους αστυνομικούς

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταφοράς της από την Πάτρα στην Αθήνα, της παραμονής της το πρώτο 24ωρο στη ΓΑΔΑ αλλά και της μεταφοράς της στα δικαστήρια, Η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει άγνοια για τα όσα κατηγορείται.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογός της με τους αστυνομικούς που τη μετέφεραν από την Πάτρα στην Αθήνα.

«Με τι ιδιότητα με φέρατε εδώ;», φέρεται να ρώτησε η Πισπιρίγκου όταν οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Τότε της έδειξαν το ένταλμα σύλληψης. Και ακολούθησε ο εξής διάλογος: 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έχω κάνει τίποτα. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα της κεταμίνης, εμένα ήρθατε να πάρετε;
Αστυνομικοί: Έδωσες κεταμίνη στο παιδί σου;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Όχι, δεν έδωσα στο παιδί τίποτα.
Αστυνομικοί: Πιστεύεις ότι υπάρχει κεταμίνη;
Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν είμαι σίγουρη για τα αποτελέσματα. Θέλω να ελεγχθεί αυτό. Την ώρα που μου χτυπήσατε την πόρτα, γκούγκλαρα να μάθω τι είναι η ουσία κεταμίνη.

Δεν ανέλαβε ο δικηγόρος Νίκος Ιωάννου

Στο μεταξύ, η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντήθηκε και με τον δικηγόρο Νίκο Ιωάννου που ορίστηκε από τον κατάλογο του δικηγορικού συλλόγου, επί πέντε ώρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ. Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορούμενη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει την υπεράσπιση το Γραφείο μας.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό».

Σχετικά Άρθρα

Νέα αυτοκτονία – Κρήτη: Τον βρήκε ο αδερφός του νεκρό με μία σφαίρα στο κεφάλι

RadioVoice

Αίγιο: Συνελήφθη άνδρας που επιτέθηκε με σπασμένο γυαλί στη γυναίκα του

RadioVoice

Που θα γίνουν δωρεάν rapid test την Κυριακή

RadioVoice

Τρίκαλα: Μαθήματα ΚΟΚ σε μαθητές και μαθήτριες Ρομά

RadioVoice

Χανιά: Έπιασε τους διαρρήκτες μέσα στο σπίτι του και τον «ψέκασαν» με δακρυγόνο σπρέι

RadioVoice

Φρίκη στην Πεντέλη: Εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο

RadioVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα