Ελλάδα

Πάτρα: «Η μητέρα της Ρούλας πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα» με την αλλοιωμένη φωνή

Πάτρα: «Η μητέρα της Ρούλας πίσω από το δεύτερο τηλεφώνημα» με την αλλοιωμένη φωνή

Το «φως» της δημοσιότητας, είδε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης 19 Απριλίου, μια νέα σημαντική μαρτυρία σχετικά με το μυστήριο, δεύτερο τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο, σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδέρφια.

Η άγνωστη που μίλησε στο τηλέφωνο ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη και ότι δεν γνωρίζει την Ρούλα Πισπιρίγκου, τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα.

Σύμφωνα όμως με φίλη της οικογένειας Πισπιρίγκου, η γυναίκα με την αλλοιωμένη φωνή δεν είναι άλλη από τη μητέρα της 33χρονης Ρούλας, την κυρία Ελένη.

Η εκπομπή «Πρωινό» σύγκρινε μάλιστα απόσπασμα από το δεύτερο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο της εκπομπής του Alpha «Tlive» με απόσπασμα από δηλώσεις που έκανε η ίδια η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» θέλοντας να δείξει ότι οι δύο φωνές έχουν κοινά στοιχεία.

«Παρά το γεγονός ότι αλλοιώνει την φωνή της, άνθρωποι που την γνωρίζουν είναι σε θέση να την αναγνωρίσουν από τον τρόπο ομιλίας της και τη φρασεολογία που χρησιμοποιεί» επισημάνθηκε στην εκπομπή του ANT1.

Το μυστήριο δεύτερο τηλεφώνημα
Την τηλεφωνική κλήση έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Tlive» του Alpha και σύμφωνα με την Τατιάνα Στεφανίδου το δεύτερο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο της Γιώτας Κηπουρού έγινε στις 25 Μαρτίου.

Το πρώτο τηλεφώνημα στη δημοσιογράφο είχε γίνει στις 15 Μαρτίου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής απεύθυνε μάλιστα on air έκκληση στον Μάνο Δασκαλάκη «να πάρει τον φίλο του τον κύριο Κουσουλό».

«Ο κύριος Δασκαλάκης έχει τους λογαριασμούς από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου και να μας βοηθήσει. Να δούμε πήρε και το δεύτερο τηλεφώνημα;» διερωτήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με την εκπομπή 10 ημέρες μετά το πρώτο τηλεφώνημα έγινε και δεύτερο στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού από τις 10 έως τις 2 το μεσημέρι.

Όπως εξήγησε η ίδια η δημοσιογράφος η γυναίκα που όμως η φωνή της δεν έμοιαζε με το πρώτο τηλεφώνημα την κάλεσε και μάλιστα στην αρχή λόγω της αγωνίας της να αλλοιώσει τη φωνή της δεν ακουγόταν καλά, έκλεισε λοιπόν το τηλέφωνο και κάλεσε αμέσως ξανά.

«Η γυναίκα κλαίει, φοβάται… Ζητά να προστατέψουμε το παιδί της. Λέει πως ο κύριος Δασκαλάκης δεν την αφήνει να δει την οικογένειας της» αναφέρει η Γιώτα Κηπουρού.

«Και ο ίδιος ο Δασκαλάκης και η κόρη μου ξέρουν τι έχει γίνει με τα παιδιά και δεν την αφήνει να έχει επικοινωνία με την οικογένειά τους για να μην τους δίνει πληροφορίες. Σώστε τις ψυχές αυτών των παιδιών και σώστε και το δικό μου παιδάκι» φέρεται να είχε πει η γυναίκα στο τηλεφώνημα σύμφωνα με τη δημοσιογράφο της εκπομπής Tlive.

«Την ίδια στιγμή όμως λέει ”διασταβρώστε τα, εγώ αυτό το άγχος που έχω είναι πως αυτός ο Μάνος βγήκε και το διέψευσε και είπε ότι είναι στην Πάτρα και αυτός είναι εδώ, είναι εδώ”» τόνισε η Γιώτα Κηπουρού αναφερόμενη στη γυναίκα με την οποία μίλησε στο τηλέφωνο.

Η γυναίκα είπε πως η κόρη της είναι 30 ετών και πως γνωρίστηκε με τον Μάνο στη δουλειά.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν στο τηλεφώνημα:

Γυναίκα: Προστατέψτε το παιδί μου.

Δημοσιογράφος: Ποιο παιδί σας να προστατέψω;

Γυναίκα: Είμαι η μητέρα της κοπέλας του Μάνου.

Δημοσιογράφος: Τι έπαθε το παιδί σας;

Γυναίκα: Σας διέψευσε. Σας διέψευσε αυτός ότι δεν είναι στην Αθήνα. Για ρωτήστε και εμένα πού είναι το τριήμερο; Και δεν μπορώ να δω το παιδί μου.

Δημοσιογράφος: Τώρα το τριήμερο αυτό; Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή;

Γυναίκα: Ναι, είναι στο σπίτι και εγώ δεν μπορώ να δω το παιδί μου.

Δημοσιογράφος: Σε ποιο σπίτι είναι;

Γυναίκα: Στο σπίτι της κόρης μου.

Δημοσιογράφος: Κυρία μου γιατί κλαίτε; Τι έχετε;

Γυναίκα: Προστατέψτε το παιδί μου.

Δημοσιογράφος: Γιατί κλαίτε σήμερα; Την προηγούμενη φορά ήσασταν καλύτερα.

Γυναίκα: Το ξέρω. Προστατέψτε το παιδί μου.

Δημοσιογράφος: Θέλω λίγο να με βοηθήσετε. Ακούστε με. Πρέπει και εσείς με κάποιον τρόπο λίγο να με βοηθήσετε, να μου δώσετε κάποια επιπλέον στοιχεία. Εγώ αυτά που μου είπατε. Ακούστε με λίγακι αυτά που μου είπατε τα διασταύρωσα από τη σύζυγο του Μάνου. Μίλησα μαζί της μου είπε ότι όντως γνωρίζει ότι φιλοξενείται από μία κοπέλα στην Αθήνα η οποία φιλοξενείται και αυτή από άλλα άτομα. Το ήξερε η σύζυγός του αυτό που μου περιγράψατε. Δεν μπορούσα να μην της τηλεφωνήσω, να μην το διασταυρώσω με κάποιον τρόπο. Καταλαβαίνετε.

Γυναίκα: Είδατε, είδατε, είδατε. Διασταυρώστε το και αυτό που σας λέω…

Δημοσιογράφος: Τι; Ότι έχουν φύγει μαζί τριήμερο; Ή ότι απλώς μένουν μαζί;

Γυναίκα: Λοιπόν θα σας πω δύο πράγματα και θέλω να τα ψάξετε. Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ. Αυτός ο Μάνος είναι με το παιδί μου. Το παιδί μου γιορτάζει σήμερα και εγώ δεν μπορώ ούτε να το δω.

Δημοσιογράφος: Γιατί δεν μπορείτε όμως εσείς την κόρη σας να τη δείτε; Γιατί δεν έρχεται; Δηλαδή, το ότι είναι με τον Μάνο, όπως λέτε. Γιατί την εμποδίζει το να έρθει να σας δει ή να τη δείτε εσείς;

Γυναίκα: Δεν την αφήνει. Για να μην δίνει πληροφορίες για την υπόθεση.

Δημοσιογράφος: Δεν την αφήνει; Για να μην δίνει πληροφορίες λέτε;

Γυναίκα: Ναι, ναι, ναι. Θα σας πω. Μένουνε μαζί. Σήμερα έπρεπε να το δω εγώ το παιδί μου και δεν με αφήνει.

Δημοσιογράφος: Γιατί φοβάστε όμως τόσο πολύ;

Γυναίκα: Γιατί αυτός ξέρει τι έχει γίνει με τα παιδιά του. Και η κόρη μου ξέρει.

Δημοσιογράφος: Η κόρη σας τι ξέρει δηλαδή; Της έχει πει κάτι;

Γυναίκα: Έτσι μου είπε και δεν μπορεί να μου πει. Σώστε την ψυχή των παιδιών αυτών και σώστε και το δικό μου το παιδάκι. Γιατί αυτή η γυναίκα εκεί στην Πάτρα, άμα τρελαθεί και μάθει για την κόρη μου μπορεί να της κάνει και κακό.

Δημοσιογράφος: Γιατί να της κάνει κακό; Αφού πλέον έχουν χωρίσει. Το έχουν δηλώσει και οι δύο δεν είναι μαζί και είναι κάτι που το έχουν αποδεχτεί και οι δύο.

Γυναίκα: Δεν ακούτε τι γίνεται; Αυτή η γυναίκα τι έχει κάνει στους άλλους;

Δημοσιογράφος: Ακούστε με. Τώρα αυτό πρέπει να αποδειχθεί. Δεν είναι κάτι που αυτή τη στιγμή πρέπει να σας ανησυχεί τόσο πολύ. Είναι σε εξέλιξη μία έρευνα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Γυναίκα: Η κυρία που βγήκε, που είναι πρώην μαμά, μαμά πρώην του Μάνου. Είδατε τι έπαθε η κόρη της;

Δημοσιογράφος: Η πρώην του Μάνου;

Γυναίκα: Δεν βγήκε η μαμά της, η πονεμένη μάνα; Δεν μπορώ να μιλήσω άλλο θα με καταλάβουν.

Δημοσιογράφος: Πότε ξεκίνησε αυτή η ιστορία με την κόρη σας; Του Μάνου με την κόρη σας.

Γυναίκα: Τα Χριστούγεννα.

Δημοσιογράφος: Τον Δεκέμβριο δηλαδή έτσι; Και έναν μήνα μετά πεθαίνει η Τζωρτζίνα..

Γυναίκα: Ναι το πουλάκι μου.

 

Σχετικά Άρθρα

Χαλκιδική: Έως και 50 ευρώ το άτομο για μία ξαπλώστρα – Απίστευτες τιμές στα beach bar

RadioVoice

Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στην Κρήτη με επίκεντρο το Αρκαλοχώρι – 5 χιλιόμετρα το εστιακό βάθος

RadioVoice

Σοκ στη Ρόδο: 16χρονη μαθήτρια κατήγγειλε ότι τη βίασε ο πατέρας της

RadioVoice

Σάλος με τις εικόνες από το Κρατικό Νίκαιας: Εκτεθειμένα καλώδια ρεύματος σε θαλάμους με ασθενείς

RadioVoice

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες χαλάζι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

RadioVoice

Κυριακή των Απόκρεω: Τι γιορτάζουμε σήμερα 27 Φεβρουαρίου;

RadioVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα