Ελλάδα

Πάτρα: Ελήφθησαν δείγματα DNA από Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ελήφθησαν δείγματα DNA από Δασκαλάκη και Πισπιρίγκου

Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από παραγγελία που έχει δώσει η ανακρίτρια, ελήφθη DNA από τον Δασκαλάκη και την Πισπιρίγκου προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το αίμα που έχει βρεθεί σε φιαλίδια στο Καραμανδάνειο αντιστοιχεί στην Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Star, ελήφθη χρίσμα τόσο από τον Μάνο Δασκαλάκη όσο και από την 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της. Δηλαδή, η διαδικασία προχωράει κανονικά και η ανακριτική Αρχή ποντάρει πάρα πολλά στην συγκεκριμένη εξέταση.

Υπενθυμίζεται ότι ένα φιαλίδιο έχει βρεθεί στο Καραμανδάνειο και φέρεται μάλιστα το συγκεκριμένο αίμα να έχει ληφθεί πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας. “Αν αποδειχτεί ότι είναι το αίμα της Τζωρτζίνας, μία τοξικολογική εξέταση θα μπορεί να δείξει στις αρμόδιες Αρχές εάν η πρώτη δυσεξήγητη ανακοπή συνέβη λόγω κάποιας δηλητηρίασης ή κάποιας ουσίας”, μεταδόθηκε.

Κρίσιμο να είναι ομόφωνο το πόρισμα

Στο μεταξύ, το κρίσιμο πόρισμα που αφορά στην τοξικολογική επανεξέταση των δειγμάτων για την Μαλένα και την Ίριδα, μπορεί να παραδοθεί ακόμη και σήμερα στην 18η ανακρίτρια. “Θα δώσουν στο πόρισμά τους -προς δυσάρεστη έκπληξη ορισμένων- μία σαφή αιτία θανάτου, που ενδεχομένως να είναι κοινή για τις δύο περιπτώσεις”, επισημάνθηκε στη συνέχεια.

Σε ερώτημα, εάν θα είναι ομόφωνο αυτό το πόρισμα, ο δημοσιογράφος εξέφρασε την εκτίμησή του ότι “από την επαναξιολόγηση που έχει γίνει και οι δύο έχουν καταλήξει σε πολύ συγκεκριμένο συμπέρασμα”. “Εάν δεν είναι ομόφωνη τίθεται τεράστιο θέμα εμπιστοσύνης των Ελλήνων πολιτών στους ιατροδικαστές και τους ιατροδικαστικούς κύκλους”, σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος. “Εκτιμώ ότι θα είναι ένα κοινό πόρισμα που θα συνυπογράφεται και από τους δύο ιατροδικαστές”, συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 12χρονου – Πως κατάφερε να γλιτώσει

RadioVoice

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Στο «σκοτάδι» χωριά της Εύβοιας

RadioVoice

Πάτρα – Πισπιρίγκου: Στη ΓΑΔΑ η μητέρα και η αδερφή της

RadioVoice

Μύκονος: Ποιος και γιατί έδειρε τον αρχαιολόγο που ήλεγχε τις οικοδομές του νησιού

RadioVoice

Περιφέρεια Αττικής: Αυτά είναι τα βενζινάδικα με νοθευμένα καύσιμα!

RadioVoice

Κρήτη: Άγνωστος στρίμωξε καθαρίστρια στις δημοτικές τουαλέτες

RadioVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα