Κύπρος

Κύπρος: Πρόστιμο €500 ευρώ σε εργαζόμενο που ήταν θετικός και πήγε κανονικά στη δουλειά

Κύπρος: Πρόστιμο €500 ευρώ σε εργαζόμενο που ήταν θετικός και πήγε κανονικά στη δουλειά

Σύμφωνα με το ΚΥΠΕ σε καταγγελία 13 πολιτών και 7 υπευθύνων υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.753 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 517 έλεγχοι, στο πλαίσιο των οποίων καταγγέλθηκαν τρεις υπεύθυνοι υποστατικών και πέντε πολίτες. Στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 171 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν τέσσερις καταγγελίες πολιτών και τρεις υπευθύνων υποστατικών.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 412 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 46 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν δύο καταγγελίες πολιτών. Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 274 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν δύο πολίτες και ένα υποστατικό, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 195 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.

Η Τροχαία διενήργησε 128 ελέγχους σε όλη την Κύπρο, χωρίς να προκύψει καταγγελία. Καταγγελίες δεν προέκυψαν ούτε από τους 10 ελέγχους της λιμενικής αστυνομίας.

Σε σχέση με τα πρόστιμα στα υποστατικά, στην επαρχία Λευκωσίας αφορούν εργασιακό χώρο όπου εντοπίστηκε κρούσμα που έπρεπε να είναι σε αυτοπεριορισμό και του επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ. Πρόστιμο 1.500 ευρώ επιβλήθηκε σε καφετέρια γιατί εργαζόμενος σε αυτή δεν είναι safepass. Για τον ίδιο λόγο επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ σε φρουταρία.

Στην Λεμεσό, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε δύο κουρεία, το πρώτο 1.000 ευρώ γιατί επέτρεψε είσοδο σε υπεράριθμους πελάτες και το δεύτερο 5.000 ευρώ για υπεύθυνο χωρίς safepass.  Πρόστιμο 1.500 ευρώ επιβλήθηκε σε υπεραγορά – φρουταρία γιατί επέτρεψε την είσοδο σε πελάτη χωρίς safepass.

Στην Αμμόχωστο το υποστατικό το οποίο καταγγέλθηκε αφορούσε υπεραγορά όπου εντοπίστηκε πελάτης χωρίς safepass και επιβλήθηκε πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Πηγή: Κύπρος: Πρόστιμο €500 ευρώ σε εργαζόμενο που ήταν θετικός και πήγε κανονικά στη δουλειά

Σχετικά Άρθρα

Κύπρος: Παραγγέλνουν ναρκωτικά με.. barcode διατηρώντας πλήρη ανωνυμία

RadioVoice

Κύπρος: Πρόταση Προδρόμου για διευκόλυνση Ουκρανών να συνεχίσουν σπουδές σε πανεπιστήμια ή σχολεία

RadioVoice

Κύπρος: Νεαρό ζευγάρι έκανε «ντόλτσε βίτα» με… 649 κλεμμένες κάρτες τραπεζών

RadioVoice

Φανούλα Αργυρού: Τι αναφέρουν τα αρχεία του Βρετανού Πρωθυπουργού για S-300 και το ρόλο των Βρετανών

RadioVoice

Κύπρος: Έκαψαν το όχημα 34χρονου στη Λεμεσό, προηγήθηκε καβγάς σε μπυραρία

RadioVoice

Κύπρος: Εξιχνιάστηκε η μεγαλύτερη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών βάρους σχεδόν 630 κιλών

RadioVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα