Υγεία

Καταγγελία ΕΣΥ: Του είπαν να περιμένει 12 ημέρες για να χειρουργηθεί με…. εσωτερική αιμορραγία

Καταγγελία ΕΣΥ: Του είπαν να περιμένει 12 ημέρες για να χειρουργηθεί με…. εσωτερική αιμορραγία

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε η κ. Βενετία, που περιέγραψε το «Γολγοθά» που πέρασε ο γιος της, τον οποίο είχαν στο Θριάσιο με κάταγμα στο μηρό και του ζήτησαν να περιμένει επί 12 ημέρες για να χειρουργηθεί

«Είδα την καταγγελία που είχε κάνει ο κύριος και είπα ότι πρέπει να πω και εγώ αυτό που έζησα μήπως γίνουν καλύτερα τα πράγματα στα νοσοκομεία μας», σημείωσε η κ. Βενετία σχετικά με προηγούμενη καταγγελία που είχε γίνει στο MEGA για το Αττικό νοσοκομείο.

«Στις 4 Μαΐου είχε ο γιος μου ένα τραυματισμό με μηχανάκι σε μια λεωφόρο στην Αθήνα. Ενημερώθηκα ότι τον πήγαν στο Θριάσιο και πήγα αμέσως εκεί. Τον πήγαν στα επείγοντα, του έκαναν εξετάσεις και διαγνώστηκε με κάταγμα στο μηριαίο οστό. Ετοίμασαν το παιδί για το χειρουργείο, μας είπαν να μη φάει κάτι και να περιμένουμε για να γίνει το χειρουργείο μέσα στη νύχτα», περιέγραψε η κ. Βενετία.

«Πήγαν πίσω τα χειρουργεία λόγω κορονοϊού»

«Η ώρα περνούσε, δε μας φώναζε κάποιος και πήγα ρώτησα νοσοκόμες τι γίνεται και αν μπορεί ο γιος μου να φάει κάτι. Με ενημέρωσαν και μου είπαν ότι ας φάει κάτι γιατί δε θα χειρουργηθεί σήμερα ή αύριο. Πήρα ένα γνωστό μου γιατρό ορθοπεδικό, ιδιώτη, και τον ρώτησα μήπως μεταφέρω το παιδί σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Μου είπε επειδή το τραύμα ήταν μεγάλο να μην κάνω καμία μετακίνηση του γιου μου. Την άλλη μέρα έπιασα το διευθυντή της Ορθοπεδικής του Θριασίου, και μου είπε ότι το χειρουργείο θα γίνει μετά από μια βδομάδα με δέκα μέρες τουλάχιστον, καθώς λόγω κορονοϊού έχουν πάει όλα τα χειρουργεία πίσω», συνέχισε.

«Ενημέρωσα το γιατρό μου και μου είπε να φύγω γιατί τα τραύματα αυτά δεν πρέπει να μένουν πάνω από 48 ώρες. Τελικά κάλεσα ασθενοφόρο και πήγα το γιο μου στο Μητέρα. Εκεί τον χειρούργησαν αμέσως. Το παιδί όμως είχε χάσει αίμα από το πόδι, χρειάστηκε μετάγγιση. Ο αιματοκρίτης ενός παιδιού 19 χρονών είχε φτάσει στο 22. Είχε εσωτερική αιμορραγία, δεν είχαν καταλάβει τίποτα οι γιατροί, δεν είχαν κάνει καμία εξέταση. Το μόνο που μου είπαν την ίδια μέρα ήταν να καλέσω τους δικούς μου για να μαζέψω κάποιες μονάδες αίμα γιατί ίσως χρειαζόταν για το χειρουργείο. Ρώτησα πώς γίνεται σε ένα έκτακτο περιστατικό να γίνει το χειρουργείο σε δέκα ημέρες. Όλο αυτό έγινε επειδή όχι μόνο δεν του έκαναν εξέταση, αλλά δε σταθεροποίησαν και το τραύμα και έκανε κακό στα αγγεία», κατέληξε η κ. Βενετία.

 

Σχετικά Άρθρα

Συμπληρώματα βιταμινών και ιχνοστοιχείων: Βοηθούν όντως την καλή υγεία;

RadioVoice

Νοσοκομείο Νίκαιας: Τέλος στις μαγνητικές και αξονικές εξετάσεις λόγω έλλειψης προσωπικού

RadioVoice

Self test: Είναι τελικά αξιόπιστα; Γιατί δεν εντοπίζουν την Όμικρον;

RadioVoice

Κορωνοϊός: 6.416 κρούσματα, 27 νεκροί, 196 διασωληνωμένοι

RadioVoice

Κορωνοϊός: 22.694 νέα κρούσματα, 70 θάνατοι, 364 διασωληνωμένοι

RadioVoice

ΕΟΔΥ: 2.501 νέα κρούσματα, 10 θάνατοι και 119 διασωληνωμένοι

RadioVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα