Τεχνολογία

Facebook: Το ενδιαφέρον στρέφεται στην ελληνική τεχνητή νοημοσύνη

Facebook: Το ενδιαφέρον στρέφεται στην ελληνική τεχνητή νοημοσύνη

Με το δεξί μπαίνει το 2022 για το ελληνικό οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων, προμηνύοντας μια ενδιαφέρουσα και αποδοτική χρονιά, όπως δείχνει το εκπεφρασμένο ενδιαφέρον πολυεθνικών κολοσσών για τις νεοσύστατες ελληνικές επιχειρήσεις τεχνολογίας και ειδικότερα του Meta Group (Facebook) προς την ελληνική start up Accusonus.

Σύμφωνα με την naftemporiki.gr και δημοσιεύματα και πληροφορίες από το χώρο της τεχνολογίας οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στη σύναψη συμφωνίας γεγονός που ανοίγει το δρόμο για μια ευρύτερη συνεργασία της Meta Group με την Accusonus αλλά και την ελληνική αγορά τεχνολογίας.

Γιατί είναι πολύτιμη η τεχνολογία της Accusonus

Όπως τονίζουν στελέχη του χώρου των επενδυτικών κεφαλαίων, η Accusonus αναδύθηκε από το οικοσύστημα της Πάτρας, εξελίχθηκε γρήγορα με παρουσία στην Αθήνα και τις ΗΠΑ. Η εταιρεία αναπτύσσει λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, εξειδικευμένο στην αγορά των επαγγελματιών της μουσικής και του ήχου και σύμφωνα με τους γνώστες πρόκειται για ένα πραγματικά καινοτόμο προϊόν που εξασφαλίζει υψηλή ποιότητας ηχητικό αποτέλεσμα, σαν αν πρόκειται για ήχο στούντιο υψηλών προδιαγραφών, αναβαθμίζοντας απόλυτα το ψηφιακό περιεχόμενο που διακινούν μαζικά εταιρείες όπως το Meta Group.

Η τεχνολογία της Accusonus είναι πολύτιμη και ανταγωνιστική και για αυτό το λόγο αποτέλεσε αντικείμενο παγκοσμίου ενδιαφέροντος και όπως λένε χαρακτηριστικά οι γνώστες του χώρου το προϊόν της Accusonus αναβαθμίζει σε άλλα επίπεδα το μέχρι τώρα γνωστό podcast.

H εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 με ιδρυτές τον Aλέξανδρο Τσιφλίδη και τον Ηλία Κοκκίνη και απασχολεί πάνω από 50 άτομα. Έχει προσελκύσει κεφάλαια από το ελληνικό Venture Friends, τo Big Pi Ventures, το IQ Bility του ομίλου Quest, την PJ Tech Catalyst και μία ομάδα επενδυτών υπό τον Μ. Τζάννες, συνιδρυτή της Accusonus.

Σχετικά Άρθρα

Υποκλοπές: Και νέα υπόθεση κυβερνητικού spyware στην Ευρώπη αποκαλύπτει η Microsoft

RadioVoice

Το WiFi μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βλέπουν τους ανθρώπους μέσα από τοίχους

RadioVoice

Στην Αθήνα το υψηλότερο ποσοστό ψηφιοποίησης υπηρεσιών

RadioVoice

Google: Εννιά πράγματα που δεν πρέπει να αναζητήσετε ποτέ

RadioVoice

Έλον Μασκ: Ανακοίνωσε την παράδοση ηλεκτρικών φορτηγών της Tesla στην Pepsi

RadioVoice

Twitter: Στο “μικροσκόπιο” της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ – Τα “φάουλ” του Έλον Μασκ στην εξαγορά του

RadioVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα