Διεθνή

Αποκάλυψη! «Η Ρωσία σκοπεύει να τερματίσει τον πόλεμο έως τις 9 Μαΐου»

Αποκάλυψη! «Η Ρωσία σκοπεύει να τερματίσει τον πόλεμο έως τις 9 Μαΐου»

Η Ρωσία σκοπεύει να τερματίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία έως τις 9 Μαΐου, αποκάλυψαν πηγές από το Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Σε μια επιχειρησιακή ενημέρωση που κοινοποιήθηκε την Πέμπτη, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις δήλωσαν ότι διεξάγεται «συνεχές προπαγανδιστικό έργο» στη Ρωσία που επιβάλλει την ιδέα ότι ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας πρέπει να τερματιστεί μέχρι την εν λόγω ημερομηνία, η οποία γιορτάζεται ευρέως στη Ρωσία ως ημέρα της νίκης επί της ναζιστικής Γερμανίας.

Επικαλούμενος διαθέσιμες πληροφορίες, ο ουκρανικός στρατός ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι «υπάρχει συνεχές προπαγανδιστικό έργο μεταξύ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το οποίο επιβάλλει την ιδέα ότι ο πόλεμος πρέπει να τελειώσει μέχρι τις 9 Μαΐου 2022».

Παρόλο που οι ρωσικές δυνάμεις έχουν υποστεί «σημαντικές απώλειες» και το προσωπικό χάνει ηθικό, οι ουκρανικές αμυντικές δυνάμεις δήλωσαν ότι η στρατιωτική-πολιτική ηγεσία της Ρωσίας «δεν αρνείται να συνεχίσει τον πόλεμό της εναντίον της Ουκρανίας».

Η δήλωση προσθέτει ότι η Ρωσία «συνεχίζει να καταστρέφει τις υποδομές ειρηνικών πόλεων και χωριών της Ουκρανίας, παραβιάζοντας κατάφωρα τους κανόνες του πολέμου και αμελώντας να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου».

Σχετικά Άρθρα

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι απομάκρυνε δύο κορυφαίους στρατηγούς – «Είναι αντιήρωες και προδότες»

RadioVoice

Έλον Μασκ: Θα ανοίξω το Twitter στον Τραμπ

RadioVoice

H Πορτογαλία έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ηλικιωμένων στην ΕΕ

RadioVoice

Βουλγαρία: Απέλαση σε 70 Ρώσους διπλωμάτες

RadioVoice

Alert! H Τουρκία «μπλόκαρε» την ένταξη Φινλανδίας – Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

RadioVoice

Ουκρανία: Ο Ζελένσκι προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης κατά της Ρωσίας

RadioVoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα